ДОСТАВКИ И СРОКОВЕ

Уважаеми посетители и клиенти,

Всички доставки се извършват от куриерска фирма на територията на Република България. Пратките се изпращат с наложен платеж на сумата която сте закупили стоките в Е-магазина. Когато куриера дойде на адреса, който сте подали за доставка, ще изиска от вас сумата която сте пазарували стоки от нас. след което ще ви предаде плик. Вътре ще намерите стоките, които сте закупили от нас. Има описание на вашите права като клиент на онлайн магазин, както и правата Ви за връщане на закупени продукти от нас.

Всички пратки закупени от магазина се изпращат единствено със куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или разнос до адрес с наложен платеж (ППП) до 17.30 часа.

Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до вас клиентите на cerebrobg.com пътува с пълна застраховка.

Моля, при получаване на пратката, уверете се, че сте я получили здрава и без транспортни повреди, преди куриерът да си тръгне. Имате право да го помолите да остане до 10 мин. Ако поръчаният от Вас продукт е счупен по време на транспорта, това може да бъде установено само пред куриера. Ако това не се случи, ЕКОНТ не поемат отговорност и застраховката няма да Ви бъде изплатена. 

Всички пратки се изпращат от cerebrobg.com като експресна пратка. За населени места където няма експресна доставка, се доставят за 2 до 3 дена, според графика на куриерската фирма.

Поръчки направени в работен ден (Понеделник-Петък) след 15.30 часа се обработват на следващия работен ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.

Доставка за цялата страна
Цена на доставката: 5.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 3 работни дни. Доставката се извършва от ЕКОНТ.
* Доставка с опция ПРЕГЛЕД

ВРЪЩАНЕ на закупена стока
* Разходите по връщане и замяна са за сметка на клиента, направил поръчката.
* Транспортните разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента.

Моля, имайте в предвид, че може не всички продукти налични в сайта да са налични в склад във България. Някой продукти са на път към нас, така че, Ви помолим понякога за малко търпение.